Camping Relax

-----------------

Welkom Willkommen / Bienvenue  


Camping Relax is geopend van:

24 April 2021 tot 25 september 2021
Informeer altijd goed naar de actuele regels in Luxemburg omtrent corona ( Covid-19 )


Zie ook: www.nederlandwereldwijd.nl


 

Camping Relax is geopend van eind april tot eind september.

In het prachtige gebied "klein Zwitserland" In groothertogdom Luxemburg, vind u onze rustige camping. Gelegen boven op een heuvel in het dorpje Haller, midden in het natuurpark Müllerthal. Het dorpje Haller met zijn ongeveer 250 inwoners ligt op een hoogte van 400 meter, in het hart van het gebied "klein Zwitserland". Een van de mooiste streken van Luxemburg.  

Vanaf de camping is er direct aansluiting op het wandelwegennet van het Müllerthal. Zo kunt u ook te voet veel bezienswaardigheden zoals het Hallerbach, het kasteel van Beaufort, en de Schiessentümpel bezichtigen, Middeleeuwse kastelen, beekjes en zandsteenrotsen, u komt het hier allemaal tegen. 

Ook kunt u nog leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Echternach, Beaufort, Diekirch of de Duitse stad Trier. .

 


   

Naast ruime kampeerplaatsen voor tent of caravan, zijn er ook 5 verharde camper plaatsen. Ook verhuren wij mobilhomes.


Er zijn 2 verschillende modellen, De comfort en De luxe. Voor meer informatie over mobilhome verhuur klikt u  HIER.

Onze gasten kunnen in de maanden Juli en Augustus gratis gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad. Centraal op de camping gelegen vind u een mooie speelplaats voor de kinderen. Er is een gemeenschappelijke accommodatie, hier kunt u binnen zitten en gebruik maken van de aanwezige tafeltennis, natuurlijk kunt u hier ook rustig gaan zitten om bijvoorbeeld een boek te lezen. 

Ecolabel: 

Camping Relax heeft het ecolabel, voor meer informatie en wat dit betekend voor onze camping kunt u hier klikken of op het ecolabel logo klikken rechts op de pagina om naar de website van ecolabel.lu te gaan.

 

Broodservice:

Tijdens het hoogseizoen is er de mogelijkheid om broodjes te bestellen, zo heeft u iedere ochtend heerlijke verse broodjes, meer informatie kunt u vragen bij de receptie.Supermarkt > klik hier voor een overzicht van lokale supermarkten.


Openbaar vervoer: 

Bus > In het dorp Haller {250M} zijn 2 bushaltes, Haller Schoul en Haller Hicht.

Hier vind u de volgende buslijnen: Echternach lijn 414 / Ettelbrück lijn 504 / Luxembourg lijn 107.

 

Trein: Er is geen treinverbinding met Haller. Wij bieden de mogelijkheid om op afspraak u af te halen van het treinstation Mersch. 

 

Zie de volgende link voor meer informatie over het openbaar vervoer in Luxemburg >   http://www.mobiliteit.lu


Eten en drinken>

Bij de ingang van de camping vind u Restaurant Gudde Kascht, hier kunt u uitstekend uit eten of eens iets drinken op het terras. Voor meer informatie over openingstijden en prijzen verwijzen wij u door naar de website van Restaurant Gudde Kascht (klik hier) 

Andere restaurants kunt u vinden in:

beaufort op ongeveer 3 km / Larochette op ongeveer 8 km   


Ga naar ons gastenboek