Camping Relax 
Haller Luxemburg

FAQ meest gestelde vragen en antwoorden:

Onderaan de pagina heeft u de mogelijkheid uw eigen vraag aan ons te stellen. Heeft u verder opmerkingen, kunt u natuurlijk ook deze hier doorgeven.wanneer is de camping geopend?

Onze camping is geopend vanaf 30 april tot en met 29 oktober 2022.. in het menu vind u het reservering aanvraag formulier. hiermee kunt u geheel vrijblijvend een aanvraag doen voor beschikbaarheid, en krijgt u de mogelijkheid u aanvraag definitief te reserveren.


Kunnen we ook een reservering annuleren? en welke voorwaarden gelden er?

Ja, natuurlijk is het mogelijk om een reservering te annuleren. welke voorwaarden hieraan zijn verbonden is mede afhankelijk van hoe ver vooruit uw boeking nog ligt tijdens de annulering. alles staat beschreven in onze vooraarden. Ga HIER naar onze voorwaarden.


Is er bedlinnen te huur?

Nee, u dient uw eigen bedlinnen mee te nemen. let op de afmeting van de bedden, deze staan vermeld bij de informatie van de mobilhome. let op dat de 2 persoonsbedden 2x een 1 persoonsdekbed hebben. 


Zijn huisdieren welkom?

 Ja, in feite zijn huisdieren welkom. U kunt tijdens uw aanvraag aangeven of u huisdieren mee wilt brengen. Natuurlijk vragen wij wel te zorgen dat uw huisdier(en) geen overlast veroorzaken voor onze andere gasten. en eventuele behoeften van het dier op de camping op te ruimen. Ook dient u uw huisdier ten alle tijden aangelijnd te zijn en mag u ze nooit alleen achterlaten op de camping of in uw accommodatie. 


Is er een supermarkt in de buurt?

Ja, op slechts een paar kilometer (4km) is er Delhaize supermarkt in Beaufort, u vind hier ook een bakker en eet en drink gelegenheden. grotere winkels liggen op ongeveer 25 min rijden.


Kunnen wij ook een mobilhome korter huren dan een volle week?

Buiten het hoogseizoen is dit mogelijk, dan kunt u bijvoorbeeld ook een aanvraag doen voor een midweek. echter een verblijf van slechts 1 nacht is niet mogelijk. de periode waarin er alleen uitsluitend per volle week wordt verhuurd kunt u terugzien in de prijslijst, de weken waarvoor dit geld zijn daarin extra aangeduid met # achter de weekprijs.  zie prijslijst


servicepunt camper voor passanten?

Nee, er is geen mogelijkheid voor service voor passanten. Alleen onze gasten kunnen en mogen gebruik maken van de service gelegenheden, welke bij de prijs voor een overnachting op de camperplaats van €18 zit in begrepen, incl. stroom.


Mag ik bezoek ontvangen op de camping tijdens mijn verblijf?

Ja, maar meld altijd van te voren bij de receptie als u bezoek wilt ontvangen. Het is niet de bedoeling dat uw bezoek komt overnachten, dan dienen zij zelf een plaats te boeken.


Mag er een barbecue worden gebruikt?

Ja dit mag, maar deze mag niet zo op de grond staan om brandplekken in het gras te voorkomen. Dat betekend een barbecue die op poten staat min 40 cm van de grond en niet op een steen welke op de grond ligt. En natuurlijk vragen we u om rekening te houden met onze andere gasten. zo houden we het gezellig en leuk voor iedereen. Hou wat water in de buurt mocht er onverhoopt iets fout gaan. ruim nadien uw as en oude kolen netjes op, deze mogen zodra ze geheel zijn afgekoeld gewoon bij het afval. Wel is het handig om een afvalzak te gebruiken.


Is er op de camping een zwembad?

Ja, er is een klein binnenzwembad op de camping. Deze is tijdens de 2 hoogseizoen maanden geopend. op de homepage vind u hier ook nog informatie over. 


Is er een wasmachine

Ja, er is een wasmachine en droger aanwezig. deze werken met een muntautomaat. Deze en meer informatie over de werking en kosten kunt u bij de receptie krijgen.


Wifi

Er is op de meeste plaatsen van de camping buiten wifi beschikbaar.


Welke talen worden er op de camping gesproken?

Duits is het meest voorkomende. de eigenaresse spreekt ook Engels. Voor de Website geld dat alles in Nederlands kan.

Voor al uw overige vragen, kunt u ons bereiken via onderstaand vragen formulier.

Wilt u een aanvraag voor een verblijf doen, gebruik dan het formulier reservering aanvraag.