Camping Relax

-----------------


Gastenboek

Willem Maas
01-08-21 17:08:38
van vrijdag 2 juli tot zondag 4 hebben wij een fijn kort verblijf gehad met onze camper. Het was nog niet heel druk in deze tijd, dus we hadden alle ruimte op de camperplaats. Mooi beschut onder de bomen, normaal zijn we zelf redzaam met stroom maar onder de bomen doet een zonnepaneel niets, maar de prijs was incl. stroom dus geen probleem. vanaf de camping hebben wij een mooie wandeling kunnen maken( hallerbach ) < beetje onder het dorp in het dal. heel verrassend hoe mooi het is! we vonden alleen de loosplaats voor afval water wat minder handig aangelegd, maar verder functioneel. het sanitair hebben we geen oordeel over omdat we deze niet hebben gebruikt, maar zeg er niet heel raar uit.
Opmerking:
Dank voor uw bericht,
Fijn te lezen dat u fijne dagen heeft gehad bij ons.

Graag tot ziens op camping Relax.
Team camping Relax.
Nancy en Bote Engwerda
24-07-21 19:54:21
Camping Relax gaan wij niet een tweede keer bezoeken ondanks dat wij een prima plek hadden, ruim en een goed uitzicht.
Veel wandelingen in de omgeving gemaakt, prachtig en veel mogelijkheden.
Helaas: afgezien van de COVID hebben we ons er over verbaasd dat het zo rommelig is bij het begin van de camping: 1 ste indruk is bar, het sanitair is niet alleen sober maar vooral niet schoon. Hoewel er een vrij groot sanitair gebouw aanwezig is bleef het gesloten tijdens de eerste weken van ons verblijf . De hygiëne is beneden alle pijl ook gezien de covid.
Jammer gezien de plek van de camping naar onze mening het een en ander veranderd zou moeten worden.
Opmerking:
Beste fam. Engwerda,
Bedankt voor uw reactie in ons gastenboek.
Het spijt ons dat u wat teleurgesteld bent, maar we zijn het met u eens betreft de wat rommelige indruk bij de entree van de camping.
Onder andere zijn de houten huisjes geen fraai beeld en dragen niet bij aan de uitstraling van de camping ,maar deze zijn ( tijdelijk ) geplaatst om restaurantgasten te kunnen ontvangen binnen de geldende Covid 19 regels.
Het grote sanitair gebouw is afhankelijk van bezetting en seizoen wel of niet geopend. Het kleine sanitair gebouw is inderdaad eenvoudig maar had zeker schoon moeten zijn. Deze wordt meerdere keren per dag schoongemaakt en het kan dus ook een momentopname zijn dat het niet schoon genoeg was.
Fijn om te lezen dat u de plaats en ligging van onze camping heeft kunnen waarderen.
Wij zullen uw opmerkingen meenemen in onze verbeterpunten en hopen u in de toekomst toch nog een keer te mogen begroeten.
Met vriendelijke groet,
Team Camping Relax.
H. Hoefsmit
09-08-17 14:41:49
In juni zijn wij een week op deze camping geweest, was voor ons de 2e keer. 2 jaar eerder ook al eens geweest. Wij vinden de locatie van deze camping erg fijn, doorgaans lekker rustig en veel in de omgeving om heen te kunnen en direct vanaf de camping kun je prachtige wandelingen maken. Plaatsen zijn mooi ruim, redelijk simpel sanitair maar verder prima. Het is eens wat anders als de grote massa camping, en past prima bij ons. We zullen vast nog eens terug komen..
A&B Van der Burg
07-08-17 15:44:52
Weer een heerlijke vakantie gehad op de camping, voor het eerst met eigen caravan, hiervoor huurde we wat op de camping zelf.
Het was weer heerlijk genieten!
Volgend jaar weer!
fam. De Jong
06-08-17 18:30:13
juli 2017
Fijne vakantie gehad op deze kleine maar gezellige familie camping. Mooie plaats voor onze caravan, en speeltuin en zwembad voor de kinderen.
Mooie omgeving om te wandelen en veel natuurschoon.
Komen vast nog wel een keer.....